kezelések

hatások

2014.02.23 070-korr
mom-and-kid-bemer

ARC TISZTÍTÁS, HÁT TISZTÍTÁS, DEKOLTÁZS TISZTÍTÁS
Az bőrt először is megtisztítjuk a sminktől és a rárakódott szennyeződésektől, az elhalt szaru lemezkéktől , a pórusokban felhalmozódott faggyútól. A lemosó krémmel, vagy tisztító géllel történő letisztítás, a tonik használata és az alapos peelingezés előkészíti a bőrt arra, hogy a manuális tisztítás könnyebb és kíméletesebb legyen. Az arctisztítás elengedhetetlen mozzanata a felpuhítás, amely gőzzel vagy borogatással történik. Ez után a bőr alapos fertőtlenítése következik, természetes fertőtlenítőszerrel és VIO-val, majd egy összehúzó, nyugtató maszk zárja le a kezelést.
Az arc dekoltázs és hát tisztítás négy-hat hetenként javasolt.

A kezelés hatására a bőr sima lesz, a pórusok tiszták és zártak.
Az így előkészített bőr tökéletesen hasznosítja a krém hatóanyagait.
A sima bőrfelszín tökéletes alap a smink számára.

Az arctisztítás kozmetikumait itt nézheti meg. (kattintson a szövegre)

ARC ÉS DEKOLTÁZSMASSZÁZS
Az arc és dekoltázsmasszázst a bőr alapos letisztítása és peelingezése előzi meg. A masszázs a bőr igényeinek megfelelő krémmel és olajjal történik, időtartama 25-30 perc.


A masszázs hatására a bőr feszesebb, rugalmasabb lesz. A felszíni ráncocskák kisimulnak.
A krémek és olajok hatóanyagai élettel töltik meg a bőrt.

A masszázshoz itt találja meg a krémeket.

MASZK ARCRA ÉS DEKOLTÁZSRA
A kezelések során használt maszkok alapanyaga és ez által szerepe is igen sokoldalú. Elsődleges feladatuk a bőr tápanyaggal, ásványi sókkal, vitaminokkal történő ellátása


A maszkok használatának eredménye képen a bőr élettel teli, üde és egészséges lesz.

A maszkokat itt szerezheti be.

SZEMPILLA ÉS SZEMÖLDÖK FESTÉS
A tartós festés három-négy hétre is megoldja a szempilla és szemöldök színezésének problémáját.
Mivel ez a művelet oxidációs festékkel történik, minden esetben az első szempilla festést bőrpróba előzi meg.


A tartós festés kényelmessé tesz a mindennapi smink elkészítését, jó alapot biztosít a szem kiemelésének.

SZŐRTELENÍTÉS ELASZTIKUS ÉS PATRONOS GYANTÁVAL
Ma már a test szőrtelenítése a nők és a férfi vendégek esetében is az jól ápoltság alapja.
A kíméletes szőrtelenítést az érzékenyebb területeken elasztikus gyantával végezzük.


A gyantával történő szőrtelenítés eredménye képen a test két-három hétig sima és ápolt lesz.

SPECIÁLIS KEZELÉSEK
A kozmetikai kezelésekhez ma már elengedhetetlen a gépek használata. A VIO, az iontoforézis, a mikrodermabrázió, az arcvasaló és a vákuumos arc és testkezelő készülék, mind a kezelések hatásának fokozását szolgálják.


A speciális kezelések hatására megnő a bőr hatóanyag felvevő képessége.

TEST KEZELÉSEK
A cellulit sajnos gyakran előforduló esztétikai probléma. Kezelésére a vendégek alkati adottságait figyelembe véve kombinált kezelőeljárásokat alkalmazunk.


A kúrában végzett kezelések hatására a narancsbőr tünetei enyhülnek, a bőr feszesebb, simább rugalmasabb lesz.

3D MŰSZEMPILLA
A szempilla hosszabbítás új módszere, amely kiemeli a szem vonalát, de természetes hatású, és rendkívül kényelmes. Megkímélhetjük magunkat a mindennapi szempillaspirál használatától és lemosásától. A 3D szempillát 2-3 hét elteltével frissíteni kell.

A 3D szempilla kényelmes a mindennapokban, de nyaraláskor különösen előnyös.

SMINK
Segítséget nyújtunk a mindennapi smink elkészítésében, de alkalomra esküvőre mindenki többre vágyik annál, mint amit maga el tud készíteni. Professzionális anyagokkal, az alkati adottságokat figyelembe véve készítjük el a az alkalomnak megfelelő sminket. A sminkhez igény szerint tincses vagy soros műszempillát is teszünk.

 

A professzionális smink kiemeli az arc hangsúlyozandó részeit és elfedi a kevésbé előnyöseket. A professzionális anyagok garantálják a smink tartósságát.

SMINKISKOLA
Vendégeinknek lehetőséget biztosítunk arra, hogy elsajátíthassák a számukra legelőnyösebb mindennapi smink elkészítésének fortélyait. Segítséget nyújtunk az anyagok és eszközök kiválasztásában is. A sminkiskola két órát vesz igénybe.

 

Két óra alatt megmutatjuk a mindennapi smink elkészítésének fortélyait, a megfelelő színek, anyagok és eszközök használatát.

A smink iskola után vendégeink saját maguk tudják elkészíteni a számukra legelőnyösebb nappali sminket.

HIDEG-MELEG ARC VASALÓ
A hideg-meleg arcvasaló minden bőrtípus táplálásának kitűnő kiegészítője. A meleg hatására a pórusok és az erek kitágulnak, javul a bőr anyagcseréje, fokozódik a felszívó képessége. A hideg hatására fokozódik a bőr tónusa, az erek összehúzódnak, a felmelegedett, kipirult bőr visszanyeri eredeti színét. A hideg-meleg váltakozása edzi a bőrt.

A bőr állapotát figyelembe véve az arcvasalást masszázs előtt és után egyaránt végezhetjük.

Az arcvasaló használata után a bőr üde, feszes élettel teli lesz.

MIKRODERMABRÁZIÓS KEZELÉS
A mikrodermabráziós kezelés a hám megújítását segíti elő. Kíméletesen, de alaposan távolítjuk el a hám legfelső sejtsorait. A kezelés során alkalmazott vákuum nem csak a kezelőfej egyenletes csiszoló hatását segíti, hanem a bőr mikrokeringését is javítja. A bőr legfelső rétegének eltávolítása és a keringés javítása is a bőr felszívó képességét fokozza. A kezelés végezhető egy-egy alkalommal, de kúraszerűen is. A kúra négy alkalomból áll, heti egyszeri bőrcsiszolás javasolt, amely után maszkokkal, masszázzsal tápláljuk a bőrt.

A mikrodermabráziós kezelés hatására a bőr megújul, felszíne egyenletesebb, simább lesz. Megsokszorozódik a hidratáló és tápláló anyagok felszívódása a bőrbe.

még számos kozmetikai kezelést ajánlunk

FOGLALJON IDŐPONTOT

FOGLALJON IDŐPONTOT

Facebook